dimecres, 27 de novembre del 2013

TALLER DE FUSTA DE PERE I DIMAS GOLDERO EN EL MARC DE LA SETMANA D'ARTESANIA DE CATALUNYA THE CRAFTROOM

Dins de marc de la Setmana d'Artesania de Catalunya, The Craftroom, Pere Goldero Mestre Artesà de la Fusta i el seu fill Dimas, van estar seleccionats pels membres de la FAAOC, per realitzar una demostració del seu ofici a una escola de la zona com una acció cultural i educativa.
La mostra s'ha desenvolupat a la Seu d'Aart.Tebre de Tortosa i els afortunats a assistir han estat els alumnes de 3r i 4rt de primària de l'escola de la Mercè de Tortosa, acompanyats de les seves tutores Eva Peransi i Marta Martin, a més de la directora Rosa Curto.
Per començar Pere i Dimas Goldero van fer una petita xerrada sobre el seu ofici d'artesania en fusta i dels origens de la Seu d'Aart.Tebre.
Es va fer una repartició en dos grups, en un grup els alumnes van poder observar el procediment d'una joguina en forma de cotxe i l'altre grup del procediment d'un puzzle amb els passos corresponents: dibuixar la forma, tallar-la, pulir-la i per últim decorar-la.

La visita ha estat molt enriquidora, tant pels artesans com pels alumnes que han viscut de primera mà la realització de joguines de fusta. Han estat molt atents i s'han portat molt bé, per finalitzar han pogut experimentar amb la pintura i s'ho han passat genial!!!

La secretaria i artesana Ana Balart, va ajudar a les tasques i el seu germà Salva Balart ens va fer aquestes precioses fotografies que mostren un matí ple de creativitat i il·lusió que es reflexa en els rostres de cadascun d'ells.

Gràcies a tots per la vostra participació i enhorabona a Pere i Dimas Goldero per mostrar la sabiesa i la professionalitat en la tasca de la creació.























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada