diumenge, 2 de desembre del 2012

Acondicionant la Seu...


Durant la setmana els mobles han anat rebent una capa d’ anti-xilòfags i una d’imprimació, l’interès generat per la curiositat de la gent mostra com es d’important aquest moment, la gent demana informació, pregunta que es farà, a qui va adreçat, qui està implicat...tantes qüestions  que impedia , en moments ,poder  continuar amb la feina.
És necessària molta més col·laboració per poder continuar amb la tasca engegada amb aquesta nova Seu, falten tantes coses...
Avui diumenge els nostres col·laboradors han estat Pere Goldero, Teresa Arasa , Eva Bladé i l’Ana Balart. 
S’han estat netejant els mobles, tapant uns quants forats (tots no dona temps...), reubicant els mobles per poder guanyar mes espai i que les peces dels nostres associats puguin lluir millor, penjant cortines que el nostre soci Joan Iniesta va poder aconseguir, també  tenim ja un parell de maniquís per mitjà de la nostra secre Ana Balart per poder vestir-los amb els treballs artesans de teixits elaborats de les nostres sòcies teixidores....

Encara ens espera molta feina...acabar de pintar els mobles, acabar de col·locar prestatges que Goldero ha de tallar, entapissar una paret que l’Eva amb l’ajuda de Pere i Ana i qui vingui, detalls varis, començar a col·locar peces, transportar un taulell que Goldero cedirà...neteja de l’espai, acabar de decorar i engalanar la Seu, posar el logo , demanar paper de bombolles, bosses de paper kraft, cinta adhesiva, etiquetes.....i la inauguració  serà d’aquí a 5 dies....estarà tot a temps?

Desitgem que així sigui, esperant la vostra col·laboració psíquica i física per fer mes ràpida la feina i poder fer-nos arribar propostes. 

Hem de continuar amb esforç, implicació i pensar que AART.TEBRE anirà a mes amb la vostra ajuda.
Quins nervis !

Gràcies a tots !
Continuarem informant.....











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada