dimecres, 28 de novembre del 2012

26 de novembre de 2012


Es comunica als socis, que vam estar presents a l’acte dels lliuraments dels guardons de Mestre Artesà2012, que  va tindre lloc al Palau de la Generalitat, el dilluns 26 de Novembre, a dos quarts de set de la tarda.
L’ associació va anar a donar recolzament i fer acte de presencia, en  l’atorgament  del diploma de Mestre Artesà a Emilio Arbonès Marqués.
Dels 19 guardonats el nostre Emili va ser el segon a sortí, anava amb vestit i corbata, feia un pam de goig!!!!!!!!!!!
L’acte el va presidir  el Conseller, F. Xavier Mena responsable de l’àrea d’Empresa i Ocupació i va anar en representació del President de la Generalitat, que no va poder assistir per motius d’agenda .
 A l’acte també hi era el director General de Comerç  Sr. Recasens i el  d’ Empresa, el gerent el senyor Miquel Rodríguez de CCAM va ser qui va anomenar els guardonats, després  de donar tots els diplomes va fer un parlament el Sr. Recasens i va tancar el Sr Mena l’acte.
Un petit refrigeri al pati del Tarongers va finalitzar en bona tertúlia.
Crec que es molt important que la nostra associació estigués present  no tan sols per  haver col·laborat a aconseguir un altre Mestre Artesà dins del panorama Català  si no també  es una fita important per AART.TEBRE , fa que estiguem presents dins del panorama de l’artesania de Catalunya.
Agrair el recolzament  i esforç de tota la junta, agrair als socis la confiança que han dipositat  en nosaltres.

Salutacions
Goro, president AART.TEBRE



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada