dilluns, 17 de desembre del 2012

Apunt estem d'acabar aquest 2012 i apunt estem de començar un altre...us desitjem que els vostres somnis es compleixin, que les vostres idees brollin, que el vostre entusiasme no s'acabi, que la lluita us faci forts i que junt amb els vostres éssers estimats sigueu feliços !


dilluns, 10 de desembre del 2012

dissabte, 8 de desembre del 2012

Nova Seu dels Artesans a Tortosa

Avui si! avui ja es un fet ! Avui ja es una realitat!








La nova Seu ja es una realitat.....

Avui ha estat un dia especial, la nostra Seu ja té els articles exposats de molts dels nostres socis, el vostre esforç ja té recompensa, la gent veurà les vostres peces, gracies per les vostres col·laboracions, gracies als vostres esforços, gracies per fer km i disposar del vostre temps per estar en aquesta nova etapa, sense vosaltres això no seria possible.

Cada dia fent les vostres peces ja doneu forma als vostres somnis i a la Seu teniu un racó on la gent podrà admirar el que feu ! 

Gràcies per fer més gran aquesta associació!


bon dia !

posant el logo!

vinga a rascar i fer força!

ja queda menys !

1- a fer un  forat...

2- posar taco....

3- posar el clau....això es treball en equip!

deliberant coses...

el Joan Miró Oro poant els ganxos per a penjar futurs treballs....

la Sonia fent .....

passant nº...

col·locant !

dimecres, 5 de desembre del 2012

Ja arriba el dia....


Avui han col·laborat el socis Goldero, Raquel Serres, Teresa Arasa, Ana Balart, Marisa Huguet i la seva parella. 

S'ha netejat, posat ordre, rematat detallets, organitzant l'espai, comprant paper de bombolles, paper kraft, celo, llibretes, productes de neteja.....s'han anat a buscar amb la Marisa i el seu company els maniquís cedits per l'ajuntament de Tortosa, que també donaran un toc a l'espai, destinats a lluir productes artesans tèxtils...

Finalment se li ha donat un toc nadalenc i la Seu espera l'arribada de les peces dels seus socis...

Gràcies de nou a totes les col·laboracions.

Demà serà un dia molt especial, les peces dels nostres socis lluiran fent que el treballs dels artesans d'AART.TEBRE es vegin a la nova seu.

Continuarem informant.

netejant i reorganitzant l'espai

rematant detallets

toc nadalenc
no li falta escala...
esperant les peces....
....peces dels nostres socis


Fent  gran AART.TEBRE.

Continuant amb l'acondicionament de la Seu

Hola a tots /es

Avui els col·laboradors en l'acondicionament de la Seu han estat Puri Cervera, Teresa Altes , Ana Balart i Goro ....s'ha continuat amb els mobles (han donat certs problemes...pfff), s'ha rascat pintura en mal estat, s'ha netejat pols, s'ha eliminat restes de pega als vidres i s'han netejat després, a la paret roja se li ha donat una capa per deixar-la més neta....coses que es van sumant a les ja fetes...Goro ha posat els llums als armaris......però queden pendents moltes més.

Poc a poc, ja queda una mica menys!

preparant l'escala

remena, remena nena...

ens han prestat el pal uns pintors a canvi d'aigua...

i quina tela més xula !!!!!!!

rasca que te rasca !!!!!!!

una mariscada pendent....jejejeje

Gràcies per les col·laboracions, a continuar demà !!!!!!!!!

dilluns, 3 de desembre del 2012

Acondicionament de la Seu

Bon dia! començant a fer mesures i reforços !

aupa!

col·locant la tela!

i que treballadors!

molt bé, queden rectes els espills !

ja tenim en exposició un treball artesà de primera, jejejeje !

teniem un metre  en possessió,....però ja no hi era a la Seu...per tant, a buscar sol·lucions....jajajajaja!


pintant ! i després a fer efecte decapé !

bualà! un moble acabat!

per avui ja està bé ! molta feina feta !

Ufffff !!!!!!!!! quina feinada s'ha fet avui ! els socis que han col·laborat han estat Pere Goldero (ha cedit un taulell mostrador temporalment que ens anirà molt be per fer de taula), el seu fill Dimas Goldero, la Eva Blade, la Marisa Huguet, la Puri Cervera i l'Ana Balart. 

S'han fent reforços d'estructures, s'han pintat mobles, s'han anat a buscar i comprar retalls de tela a la fira de "mercadillo" dels dillums de Tortosa, s'han tapat amb teles parets i zones varies.....un dia molt productiu....això comença a fer molt de goig!
 
gracies socis per la vostra col·laboració ! demà mes!

Fira de Nadal 2012 a Tortosa

Els propers dies 7, 8 i 9 de desembre de 2012 es farà la Fira de Nadal a Tortosa, sis dels nostres socis exposaran els seus treballs; Oscar Espinós, Manuel Serra, Goro, Joan Iniesta, Sonia Pedreira i Carícies d'oli



diumenge, 2 de desembre del 2012

Acondicionant la Seu...


Durant la setmana els mobles han anat rebent una capa d’ anti-xilòfags i una d’imprimació, l’interès generat per la curiositat de la gent mostra com es d’important aquest moment, la gent demana informació, pregunta que es farà, a qui va adreçat, qui està implicat...tantes qüestions  que impedia , en moments ,poder  continuar amb la feina.
És necessària molta més col·laboració per poder continuar amb la tasca engegada amb aquesta nova Seu, falten tantes coses...
Avui diumenge els nostres col·laboradors han estat Pere Goldero, Teresa Arasa , Eva Bladé i l’Ana Balart. 
S’han estat netejant els mobles, tapant uns quants forats (tots no dona temps...), reubicant els mobles per poder guanyar mes espai i que les peces dels nostres associats puguin lluir millor, penjant cortines que el nostre soci Joan Iniesta va poder aconseguir, també  tenim ja un parell de maniquís per mitjà de la nostra secre Ana Balart per poder vestir-los amb els treballs artesans de teixits elaborats de les nostres sòcies teixidores....

Encara ens espera molta feina...acabar de pintar els mobles, acabar de col·locar prestatges que Goldero ha de tallar, entapissar una paret que l’Eva amb l’ajuda de Pere i Ana i qui vingui, detalls varis, començar a col·locar peces, transportar un taulell que Goldero cedirà...neteja de l’espai, acabar de decorar i engalanar la Seu, posar el logo , demanar paper de bombolles, bosses de paper kraft, cinta adhesiva, etiquetes.....i la inauguració  serà d’aquí a 5 dies....estarà tot a temps?

Desitgem que així sigui, esperant la vostra col·laboració psíquica i física per fer mes ràpida la feina i poder fer-nos arribar propostes. 

Hem de continuar amb esforç, implicació i pensar que AART.TEBRE anirà a mes amb la vostra ajuda.
Quins nervis !

Gràcies a tots !
Continuarem informant.....